HUOLTO

HUOLTO

ILMANVAIHTOHUOLTO

Huono sisäilma ja siitä johtuvat ongelmat niin ihmisille, kuin rakenteille ovat kaikki vältettävissä. Nykypäivänä jokaisella on oikeus hyvään sisäilmaan.

Ilmanvaihtojärjestelmän toimivuuden takaamiseksi laitteisto tulee käyttöönottaa, säätää ja huoltaa säännöllisesti. Viime vuosina huimasti lisääntynyt elektroniikka tuo mukanaan omat haasteensa järjestelmien huoltoon ja käyttöön. Huoltamaton järjestelmä voi olla myös melkoinen energiasyöppö.

Käytössämme on laadukkaat työkalut ja mittauskalusto kaikkiin huoltotoimenpiteisiin. Varusteltu huoltoauto säästää aikaa ja vähentää näin huollossa syntyviä kustannuksia. Myös odottamattomiin työvaiheisiin tarvittavat työkalut ovat aina mukana kohteessa. Huoltoasentajiemme ammattitaito on alansa huippua.

Huollossa uusimme tarvittavat osat säännöllisesti ja käytön mukaan kuluvat osat oikea-aikaisesti.

Huollamme monenlaisia ilmanvaihtojärjestelmiä aina uusista vanhoihin. Usein vanhan ilmastointijärjestelmän kunnostaminen on kannattavaa. 

KYLMÄHUOLTO

Palveluihimme kuuluu jäähdytysjärjestelmien huolto ja korjaus. Huollamme laitteita ilmalämpöpumpuista aina teollisuuden suuriin jäähdytysjärjestelmiin.
Huolto takaa sen, että laitteisto toimii jatkuvasti ilman häiriöitä. Huolto myös pidentää laitoksen käyttöikää huomattavasti.

Käytössämme on laadukkaat työkalut ja mittauskalusto kaikkiin jäähdytyshuoltotoimenpiteisiin.

Kaikilla jäähdytyshuoltoasentajillamme on kylmäasentajan ammattitutkinto ja luvat myös yli 3 kiloa kylmäainetta sisältävien laitteiden korjauksiin.

Vuototarkastus

Kaikki yli 3 kiloa kylmäainetta sisältävät kylmälaitteet on tarkastettava vuotojen varalta vähintään kerran vuodessa.

Vuototarkastusten tekeminen on kylmälaitteen omistajan tai haltijan vastuulla ja sen saa tehdä vain rekisteröidyn toiminnanharjoittajan pätevä asentaja. Suosituksena on vuototarkastuksen tekeminen huollon yhteydessä.

Vuototarkastusten tekemistä valvovat alueelliset ympäristökeskukset, kunnalliset ympäristönsuojeluviranomaiset sekä terveystarkastajat.

HUOLTOSOPIMUS

Voit valita joko kertahuollon, tai tehdä kanssamme jatkuvan määräaikaisen huoltosopimuksen, jolloin huollamme järjestelmän aina sovittuna ajankohtana. Sopimushuollon yksityiskohdista voimme sopia aina tapauskohtaisesti. Räätälöimme asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaisen huoltopaketin. Lisäksi erillisellä sopimuksella järjestelmät ovat liitettävissä kaukovalvontaamme.