MITSUBISHI ELECTRIC M-SARJA

Mitsubishi Electric M-mallin ilmalämpöpumput asennetaan kattoon ja ne jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton kattoon asennettava M-mallin ilmalämpöpumput sopivat erityisen hyvin suuriin tiloihin niin kodeissa kuin toimistoissa ja myymälöissä.

Anna luotettavan Mitsubishi Electric M-lämpöpumpun lämmittää kotiasi edullisesti

Mitsubishi Electric M-lämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Laite toimii lähes kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Ja mikä parasta, voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55%.

Mitsubishi Electric M-lämpöpumpun edut

Myös perheesi ja asuntosi voi paremmin. Laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Mitsubishi Electric M-lämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta. Pienenevä energiankulutus pienentää energiatuotannon kuormitusta luonnolle. Entistä tehokkaampi mallisto, entistä paremmalla energialuokituksella. Kaikki M-mallisarjan ilmalämpöpumput kuuluvat A++ energialuokkaan jäähdytyskäytössä.

Huomaamatonta mukavuutta

Katon sisään upotettava kattokasettimalli puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle. Mitsubishi Electric M-kattokasettimalli on tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto vaativaan ympäristöön.

Kompaktin kokoinen

Mitsubishi Electric M on kompaktin kokoinen puhtaanvalkoinen kattokasetti. Korkeus vain 245 mm ja paneelin ulkomitat 625 x 625 mm, sopii hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin. Sileä tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen, levittäen viilennyspuhalluksen vaakatasossa kattopinnan suuntaisena, laskien viileän ilman alas vasta seinäpintaa pitkin. Ihanteellinen esimerkiksi toimistojen ja ravintoloiden ratkaisuksi.