ILMALÄMPÖPUMPUT

ILMALÄMPÖPUMPUT ASENNETTUNA VALTUUTETULTA JÄLLEENMYYJÄLTÄ, RAUMA JA LÄHIALUEET

Lämpöpumppuvalikoimaamme kuuluvat testatut laadukkaat Mitsubishi Electric tuotteet, jotka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Laitteen asennuksen suoritamme omalla koulutetulla henkilöstöllä. Kaikilla asentajillamme on Tukesin valtuuttamat yli 3kg:n kylmäluvat. Oikein valittu ja mitoitettu laitteisto juuri Sinun asuntoosi on tärkeää. Laite tulee myös sijoittaa oikeaan paikkaan ja asentaa oikein. Meiltä saat myös ilmalämpöpumppujen suodattimet ja puhdistussarjat.  

Ota yhteyttä tai tule poikkeamaan liikkeessämme, kerromme mielellämme tuotteista lisää ja autamme oikeassa laitevalinnassa!
Mitsubishi Electric -sisäyksiköt nähtävillä liikkeessämme.
Kaikki myymämme lämmitykseen tarkoitetut mallit on suunniteltu Pohjolan olosuhteisiin, joten voit huoletta luottaa laitteen toimintaan kovillakin talvipakkasilla.

MAAHANTUOJAN AINOA HANKINTATURVALIIKE SATAKUNNAN ALUEELLA
Satatech Talotekniikka Oy on jo vuosia toiminut maahantuoja Scanofficen luotettavana ja laadukkaana kumppanina sekä Satakunnan suurimpana Mitsubishi Electric -jälleenmyyjänä.  Laadun takeeksi Satatech Talotekniikka Oy on ainoa maahantuoja Scanofficen virallinen Hankintaturvaliike Satakunnan alueella! Lue lisää Hankintaturvaliikkeestä tästä!
Hankintaturvaliikkeestä ostettu Hankintaturvatuote tarjoaa laitteille kolmen vuoden täystakuun, myös asennukselle.


 

KJKUVAjpg

LAITE-ESITTEET:

KÄYTTÖ-OHJEET: