prev next

ILMASTOINTI
Toteutamme kaikki ilmastointiin liittyvät työt aina pientaloista suuriin kiinteistöihin ja teollisuuskohteisiin. Kauttamme löydät ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Asentajiemme ammattitaito on alansa huippua ja käytössämme on nykyaikaiset työkalut ja laitteet.

JÄÄHDYTYS
Meillä on useiden vuosien kokemus jäähdytysalan töistä. Olemme Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike. Kauttamme ratkaisut kattavasti kylmäalaan. Jäähdytykset myös suunnittelusta toteutukseen.


TALOTEKNIIKKA
Kauttamme kaikki talotekniikkapalvelut tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen sekä kohteen ylläpitoon ja huoltoon.
Oma osaava henkilökunta takaa onnistuneen lopputuloksen.

TALOTEKNIIKKAHUOLTO
Talotekniikkahuoltomme kattaa kaikki LVI-, jäähdytys- ja automaatioalan työt. Kauttamme saat palvelut aina kertaluonteisista vikahuolloista jatkuviin huollon ylläpitosopimuksiin. Huoltomme palvelee tarvittaessa 24/7.


ILMALÄMPÖPUMPUT
Lämpöpumpuissa luotamme testattuun ja tunnettuun Mitsubishi Electric -tuotemerkkiin. Olemme Satakunnan alueen suurin Mitsubishi Electric jälleenmyyjä sekä maahantuojan valtuuttama Hankintaturvaliike. Valikoimassamme ratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

KANAVAPUHDISTUS
Kauttamme kaikki ilmanvaihtokanavien puhdistukset aina omakotitaloista suuriin kiinteistöihin ja teollisuuteen. Käytössämme on nykyaikaiset puhdistuslaitteet ja alipaineistajat.
Myös kanavakuvaukset kaapelikameralla!


MITTAUS JA SÄÄTÖ
Suoritamme kaikki LVI-alan mittaus ja säätötyöt, ilmamäärien- ja vesivirtojen mittaukset. Mittaus- ja säätötyöt voivat vaihdella aina yhden huonetilan tarkastusmittauksesta koko kiinteistön tasapainoitukseen.

ASUNTOILMANVAIHTO
Pientalojen ilmanvaihtotuotteet ja asennukset kauttamme kilpailukykyiseen hintaan. Huoltoasentajillamme on yleisimpien ilmanvaihtokoneiden laitekohtainen koulutus. Kauttamme myös tarviketoimitukset.


SUODATTIMET
Kauttamme saat ilmanvaihtokoneiden suodattimet kaikkiin ilmanvaihtokoneisiin. Suoraan varastosta yleisimpien omakotikoneiden LTO-suodatinsarjat sekä yleisimmät pussisuodattimet.

SUUNNITTELU
Toteutamme kaikki talotekniikkaprojektit myös avaimet käteen -periaatteella, suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa kohteen ylläpitoon.

 

AUTOMAATIO
Talotekniikka-alalla automaatio yleistyy jatkuvasti. Toteutamme automaatiourakat osana talotekniikkaurakan kokonaisuutta. Lisäksi huoltosopimuksiin on saatavilla automaation kaukovalvonta, jolloin valvomme kohdetta jatkuvasti.

ILMANVAIHTOTARVIKKEET
Varastostamme löytyy kattava valikoima ilmanvaihtotarvikkeita. Yleisimmät tarvikkeet ja osat löytyvät suoraan varastosta.